Tippek a fogápolás megkönnyítésére és kényelmesebbé tételére

Ön undorodott a fogak állapotával? Foltosnak tűnnek, vagy valamilyen fehérítő csíkot használhatnak? Szeretne lépéseket tenni annak érdekében, hogy jobban nézzenek ki? Vannak egyszerű módszerek, amelyek javítják a száj egészséges állapotát. Olvassa el, hogy megtanuljon nagyszerű tanácsokat arról, hogyan érheti el ezt.

A cukor gyorsan ronthatja a fogakat, és csúnyabbá teheti őket, ezért inkább vízt válasszon.

Ha félsz egy fogorvosi eljárásról, beszélj a fogorvosoddal, hogy jelezze, hogy gyors szünetet szeretne. Megegyezhet egy speciális kézi jelzéssel. Valószínűleg nem kell használni, de jó tudni, hogy ez egy lehetőség.

Fontos, hogy évente egyszer rendszeres fogászati ​​ellenőrzést készítsen. Rendszeresen javítja fogorvosának egészségét. Kevésbé költséges megakadályozni a fogászati ​​problémákat, amikor először felmerülnek. Akkor is megmented magad a súlyosabb problémák kialakulásában, ha korán kijavítod őket. Gyors kezeléssel védheti a tárcáját és a fogait.

Ne felejtsd el a fogakat, ha fogantyúzik. Könnyű csak a fogakra koncentrálni, amelyeket a tükörbe néz, de ez a gyakorlat a fogakra felhalmozódik, ami továbbhaladhat a bomlásban.

Csak akkor kerülheti el a problémákat, ha rendszeresen tartja a fogorvosi rendszert. Kevés a szorongás, ha meglátogatja fogorvosát. Ez megnyugtató lehet, ha szükséged lesz komoly fogászati ​​munka esetén.

A fogaid megmutatják a korodat, ha nem vagy óvatos. Ha hiányzik, sárga vagy hiányzó foga van, érdemes meglátogatni egy helyreállító fogászati ​​szakembert. A rossz mosollyal sokkal idősebbnek tűnhet. Így javíthatja általános megjelenését és azonnal megkeresheti a fogorvost.

A fluorid-kiegészítők alkalmazása erősítheti a fogakat. A fluorid segít megerősíteni a fogakat és megakadályozni a festést. A fogaknál sárga foltok jelennek meg, ha túl sok fluoridot vesz be. Ha látja ezt, hagyja abba a kiegészítőket és megszabaduljon más fluorid forrásoktól a diétájából.

Használjon természetes vagy alkoholmentes szájvizet, amely nem tartalmaz alkoholt. Ezek a formulák nem okoznak égő érzést, és segítenek a rossz lehelet kiküszöbölésében. Az alkohol tartalmú szájvizek kiszáradhatják a száját. A szájszárazság valójában rossz leheletet okoz.

Ne rohanjon át a fogak fogmosásán túl gyorsan. Sok ember fogat fogni. Szánj időt arra, hogy megfelelően ecsetezzen. Kerülje el a fogak fogmosásainak mozgását. Brush a fogait legalább egy percig.

A fogak, és vitaminhiány miatt gumi-problémákat okozhat. Ha a száj nem olyan egészséges, próbálja megnövelni a B-vitamin, a kalcium, a kalcium és más tápanyagok mennyiségét, amelyek összefüggenek a szájon át. Ezek megtalálhatók természetes források, mint az alacsony zsírtartalmú tej és gyümölcs.

Most, hogy elolvastad ezt a cikket, a fogak rögzítése és a megjelenés módja nem jelent problémát. Ha ezeket a tippeket kipróbálod, akkor jobban megjelenő mosolyod lesz, ami igazán bővelkedhet az emberekkel. Köszönjük magának, hogy kedves mosolyt kapjon, ezért kezdjen dolgozni rajta ma!