Segítségre van szüksége a tégla cikkhez? Olvass tovább

Ha azon gondolkodik, hogy bekerülsz a tégla cikkbe, de nem biztos benne, hogyan, akkor ne keresse tovább. Ez a cikk jó hely, ahol betekintést nyerhetünk a tégla cikk sikeréhez. Minél többet tudsz a tégla-cikkről, annál sikeresebbé válhat, tehát megemészti a cikkben található információkat, és nézze meg, mit alkalmazhat a céljai felé.

Ha jó számú előfizetővel rendelkezik, továbbra is tartalmat küld ki. Ez az embereket érdekli abban, hogy miről beszél, és időnként megemlítheti termékeit. Próbáljon havonta egyszer hírlevelet küldeni, hogy elegendő információval rendelkezzen ahhoz, hogy rendszeresen tartalmazzon valamit, és továbbra is küldjön.

Ne aggódjon az online plágium miatt. Amikor egy másik webhely másolja az írásbeli munkáját, kérjen hitelt a nyilvánosság hirdetésével, hogy hány webhely használja és bízza meg az anyagát. Fontolja meg a weboldal összekapcsolását azokkal a weboldalakkal, amelyek felvették a tartalmat. Az ilyen hitel igénylése sokkal olcsóbb lesz, mint egy ügyvéd felvétele a szerzői jogi perekben.

Zárja le az e-maileket az olvasóknak azzal, hogy visszajelzést kér. Adjon kedvezményt vagy ingyenes mintát, ha az olvasók nem osztanak meg visszajelzést veled. Ha az olvasók visszajelzést adnak, képessé válnak arra, hogy ötleteiket megosszák veled. Ezenkívül megismerheti azokat az új ötleteket is, amelyekkel javíthatja az előadását.

Ha online üzleti figyelmét szeretné felhívni, a blog indítása az egyik legjobb módszer erre. Ingyenesen blogolhat számos platformon, és remek lehetőség az olvasók felhívására és a visszajelzések megszerzésére. A legtöbb ember még tapasztalat nélkül is létrehozhat egy blogot, és lebonyolíthatja azt.

Nézze meg a versenyt. Annak biztosítása érdekében, hogy elsajátítsa az olvasóit, vizsgálja meg azokat a blogokat és webhelyeket, amelyek hasonló cikkeket kínálnak a sajátodhoz. Tudja meg, mit csinálnak, és találja ki a módját, hogy jobban megcsinálja. Ha biztosítja az olvasó számára olyasmit, amit másutt nem tud megtenni, akkor ez biztos módja annak, hogy visszatérjen hozzád.

Tekintse meg a 600 szót abszolút kemény felső határként a tégla cikk felhasználására írt cikkek számára. Az online cikkek teljes stílusát az online olvasó rövidített figyelmeztetési tartománya diktálja, és a teljes hossz nem különbözik egymástól. Ha 600 szó elegendő egy cikk tárgyához, akkor valószínűleg szűkíteni kell a hangsúlyt.

Ne használjon cikkeiben hosszú, zavaró mondatokat és sűrű bekezdéseket. Az olvasók akkor kerülnek kikapcsolásra, amikor hosszú szövegrészekkel szembesülnek. Ossza fel cikkét rövid, ütköző bekezdésekbe, amelyek nem haladják meg az öt sort. Tartsa a mondatokat rövidek és egyértelműek, hogy cikkei könnyen követhetők legyenek.

Most, hogy jó ötlettel rendelkezik arra, hogy mit kell tennie a tégla-cikk törekvéseihez, el kell kezdenie az összes megtanult információ alkalmazását. Az egyetlen módja annak, hogy bármilyen sikert megtapasztaljon, ha ténylegesen alkalmazza magát, ha igen, akkor látnia kell a sikert.