Hogy találd meg a megfelelő autóbiztosítást ezen információk segítségével

Ha Ön az autós biztosítások piacán van, használja az internetet az árajánlatok és az általános kutatások számára. Az ügynökök tudják, hogy ha online árajánlatot kínálnak Önnek, egy másik ügynök megverheti. Ezért az internet úgy működik, hogy folyamatosan csökkenti az árakat. A következő tippek segítenek eldönteni, hogy milyen típusú lefedettségre van szükség.

Ha van egy főiskolai hallgatója, aki nem vezeti az egyik családi autót, beszéljen az autóbiztosítóval a kedvezményről. A legtöbb biztosítóintézet megérti, hogy a rezidens hallgató nem valószínű, hogy nagyon gyakran vezet az autójába, miközben az iskolában tartózkodik.

Ha figyelembe vesszük az autóbiztosítást egy fiatal járművezetőnél, vegye figyelembe, hogy milyen típusú gépkocsival rendelkezik a megvásárolt biztosítás típusához viszonyítva. Ha maga az autó nem ér ilyen sok pénzt, fordítson különös figyelmet a követeléshez tartozó extrákra, valamint a levonható összegre. A legtöbb szolgáltató együttműködik veled, az Ön döntéseinek megfelelően.

Ha autóbiztosítást kap, nem bölcs ötlet, hogy csak az állam minimális fedezetét kapja. A legtöbb állam csak azt követeli meg, hogy baleset esetén fedezze a másik személy autóját. Ha megkapja az ilyen típusú biztosításokat, és az autója sérült, akkor többször fizet többet, mintha a megfelelő lefedettség lenne.

Ha valaki olyan balesetet okoz, amely magával és / vagy gépjárműjével jár, és a biztosításuk csak a költség egy részét fedezi, vagy a felmerült költségei, a biztosítás fedezetének fedezetét az Ön politikájában, így a különbség nem lesz. ki a zsebkiadásokból, vagy nem marad elég nagy hiányban.

Tartsa tisztán a rekordot! Az Ön vezetési rekordja a fő dolog, amit a biztosítótársaságok megvizsgálnak, amikor eldöntenek, hogy mit kell fizetni. Sokkal fontosabb, mint az Ön által vezetett autó és a hitelminősítése együtt. Az egyszerű gyorshajtás jegyének megszerzése magasabb díjakat is beállíthat, így tartsa tisztán az orrát!

Ha éppen egy autót vásárol a városba, nézze meg, hogy a biztosítótársaság kedvezményeket biztosít-e az alacsony futásteljesítményre. Minél kevésbé vezet, annál kevésbé valószínű, hogy baleset lesz, amit a biztosításnak meg kell fizetnie. A legtöbb vállalat ezt kedvezményes ajánlatokkal ismeri fel.

Amikor bejelentette az éves vezetési kilométerét a biztosítótársaságnak, ellenálljon a kísértésnek, hogy lefékezze a figuráját. Az alacsonyabb futásteljesítmény alacsonyabb díjakat eredményez, és a kilométerek úgy tűnik, hogy a biztosítók nem tudják ellenőrizni. De ellenőrizhetik: Biztosítók szolgáltatásnyilvántartásokat használnak, hogy ellenőrizzék a kilométert a követelés benyújtásakor. Ez a legrosszabb idő, amikor a biztosítóval vitatkozik; Kerülje el a lehetőséget, ha becsületes távolságot jelent.

Számos lehetőség és extrák állnak rendelkezésre az autóbiztosítóktól. Némelyikük haszontalan lesz számodra, de mások bölcs választás lehet a helyzetedre. Győződjön meg róla, hogy az online ajánlat kérése előtt tudnia kell, amire szüksége van. Az ügynökök csak azt fogják tartalmazni, amit az eredeti ajánlatukban kérnek.