Gondolja, hogy az iPhone csak egy telefon? Gondolkozz újra!

Mi az az alkalmazás, és hogyan tudják létrehozni iPhone-ját? Az alábbi cikk megmutatja, hogy az iPhone használata sokkal könnyebb legyen. Látni fogja, mennyire simább az életed is.

Osztálykirándulás, motorolaj webáruház, party budapest, szőnyegtisztítás, iphone szervíz, fürdő, nyári gumi webshop, autó akkumulátor, dísztárcsa

Osztálykirándulás motorolaj webshop party budapest kiváló szőnyegtisztítás iphone szervíz termálfürdő nyári gumi chiptuning akkumulátor webáruház dísztárcsa webáruház Osztálykirándulás, motorolaj webáruház, party budapest, szőnyegtisztítás, iphone szervíz, fürdő, nyári gumi webshop, autó akkumulátor, dísztárcsa

Nem ritka, hogy a telefont a WC-be, a WC-be vagy valami nedvesre dobja. A fúvószárító használata helyett szárítsa meg a telefont néhány papírtörülközővel, és helyezze a rizs töltött ziploc zsákba.

A fejhallgató kábellel is készíthet képeket is. Ha készen áll, nyomja meg a fejhallgató kábelének gombját. Ezzel a módszerrel megakadályozhatja, hogy a képek ragyogóak legyenek, és elmosódó képet kapjanak.

Fáradt-e az iPhone-on kapott összes értesítésről? Leállíthatja őket. Ellenőrizze az "Értesítési központban", hogy azonosítsa azokat az alkalmazásokat, amelyekre nincs szüksége. Ez jelentősen megnöveli az iPhone akkumulátorát, hogy tovább tartson.

Az iPhone lehetővé teszi a szótár használatát és a szavak gyorsbillentyűinek létrehozását. Az iPhone diktálása érzékeli, mit akarsz mondani. Saját kifejezéseket és parancsikonokat is hozzáadhat az iPhone-hoz is. Az Automatikus javítás funkció automatikusan javítja a hibákat a gépelés közben.

Ezzel a módszerrel gyorsabban üzenhet. A képernyőn megjelenő másutt megérintve elutasíthatja a javasolt szójavaslatokat. Nem kell megérintenie a kicsi "x" -et, ami a javasolt szónál található.

Van-e második gondolataid az iMessage-be beírt utolsó szövegről? Megváltoztatta az Auto Correct újra a jelentést? Az iPhone-t rázva könnyen kijavíthatja a károkat. Ez visszavonja mindazt, amit nemrégiben beírt. Lépjen a Beállítások menübe, hogy ellenőrizze, hogy ez a funkció engedélyezve van-e, mivel ez opcionális.

Most már rájössz, hogy az Iphone nagy és kicsi módon javíthatja az életedet. Remélhetőleg megismerkedtek néhány alkalmazással, amelyek hasznosak, valamint a telefon hatékonyabb használata. A kapott ismeretek alkalmazásával könnyebbé teheti a telefon használatát és az életet.