Az IPhone-ra vonatkozó tudnivalók

Ha nemrég vásárolt egy iPhone-t, akkor valószínűleg nagyon összetévesztett a tömeges funkciókkal. Ne légy túlterheltek ez a csodálatos technológia! Ügyeljen a következő cikkben található információkra, és nézze meg, mit tehet az Ön iPhone számára.

A telefon repülőgép üzemmódba kapcsolása utazás közben, vagy olyan területen, ahol nem fogadhat hívásokat vagy szövegeket, segít megtakarítani az akkumulátor élettartamát. Ha a legközelebbi tornyokkal találkozunk és kapcsolatba kerülünk, egy tonna akkumulátort használ. Váltás a repülőgép üzemmódra a telefon beállítási részében, és tartsa meg a tésztát, amikor valójában szüksége van rá.

Ha a Safari használatával böngészhet az interneten az iPhone-on, próbálja meg ezt a trükköt egy új URL-beíráshoz. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" -t, megtarthatja a ".com" gombot. Ahogy lenyomva tartja a gombot, a leggyakoribb webbővítmények, például .org, .net és .edu között fognak lapozni.

Vegyünk egy képernyőképet az iPhone készülékére. Szeretné rögzíteni a képernyőt? Gyorsan lenyomhatja a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedje el. Hallgasson egy fényképezőgép hangját. Ez egy képet készít arról, hogy mi van a képernyőn, és ez megtalálható a képfájlban.

Ha rendelkezik iphone-val, akkor azonnal meg kell vásárolnia egy telefont. Az utolsó dolog, amit meg akarsz történni, az, hogy a telefon felrobban, mert nem védte meg megfelelően. A néhány méter magas betonra való leszállás jelentheti a telefon bukását, így megvédheti a lehető legjobbat.

Ne feledje, hogy nem kell mindig megnyomnia az X-et minden egyes alkalommal, amikor az Automatikus javítás megjelenik, és javasol egy korrekciót. Egyszerűen érintse meg a képernyőt bárhol. Ez bezárja a dobozt és időt takarít meg.

Az iPhone-on lévő mondat végét követően nem kell a Shift gombot megnyomni. A telefon automatikusan egy nagybetűt használ a következő szó után, a szóköz után, egy végződésjelzés után. Ezzel a funkcióval felülírhatja a Beállítások menüpontot, és nézze meg az Általános és a Billentyűzetet. Keresse meg az automatikus nagybetűket és kapcsolja ki.

Vannak-e olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat a telefonjáról? Kívánja, hogy van egy kis ikonja a számukra a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a Go To ikonra a képernyő tetején. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e a kezdőképernyőhöz.

Ha alacsony adatátviteli korlátja van, fontolja meg a wifi használatát, amikor csak lehetséges, hogy megmentse magát a túlterhelési díjaktól. A wifi otthoni kialakítása egyszerű, és sok nyilvános hely, mint például éttermek, szállodák és kávézók, most már ingyenes wifi-vel rendelkeznek. Még az élelmiszerboltok is ingyenes Wi-Fi-t kínálnak.

Most már tudnia kell, hogy milyen nagyszerű dolgokat tehet az iPhone. Miután megismerkedtünk az iPhone-szal és annak funkcióival, örökre megváltoztathatja az életmódodat. Mindössze annyit kell tennie, hogy használja a cikkből megtanult tippeket.