Az autóvadászat rettegése

Autó vagy kamion vásárlása óriási befektetés bárki számára. Sokkal több pénzbe kerülhet, ha nem készül fel az autó vásárlására és vásárlására. Tanuljon nagyszerű tippeket a következő autó vásárlásához, miközben elkerüli a csalásokat, amelyek többletköltségbe kerülhetnek.

Mielőtt autót vásárolna, tudnia kell bizonyos dolgokat arról, amire szüksége van. Mennyi költségvetéssel kell dolgozni? Hány ülőhelyre van szüksége? Milyen futásteljesítményt szeretne? Két vagy négy ajtót akarsz? Tedd le mindent papírra, és vigye magával vásárláskor, hogy ne felejtse el.

Mielőtt megkezdené autóvásárlási útját, térképezze fel pontosan, hogy mekkora összeget fizethet meg. Szánjon időt költségvetés kiírására és nézze meg, mennyi pénz marad fenn havonta. Ezzel az egy lépéssel elkerülheti az olyan helyzetbe kerülést, ahol pénzügyi terheket ró költségvetésére.

Mindig kérdezze meg az eladót, hogy hajlandóak-e tesztvezetést csinálni. Noha egyes magánértékesítők nem kínálnak lehetőséget esélyes tesztvezetésre, sokan ezt teszik. Meg kell próbálnia olyan dolgot csinálni, aki lehetővé teszi, hogy megnézze az autó működését.

Ne érintse meg a szívét egy adott autómodellre, amikor autóval vásárol. Ha lehetősége van a lehető legjobb ajánlat elérésére, hagyja nyitva lehetőségeit. Lehet, hogy a pontos autó, amelyet úgy döntött, hogy a kívánt, akkor nem lesz a legjobb választási lehetőség, amikor készen áll a vásárlásra.

Kérjen tanácsot és ajánlásokat másoktól. Hogyan érzik magukat a jelenlegi járműveikkel? Megvásárolnák ugyanazt a járművet? Mit hallottak más modellekről? Ha járművásárlást tervez, ez hasznos lehet a saját kutatásának megkezdése szempontjából.

Mielőtt meglátogatná őket, ellenőrizze a helyi autókereskedők BBB értékelését. Mint valószínűleg már tudja, az autókereskedők nem lehetnek őszinteek. Mentse el magát a sok stressz és költség ellen, ha megvizsgálja, hogy mások hogyan érzik magukat az autókereskedővel. A szükséges idő semmi, összehasonlítva azzal az idővel, amelyet pazarolhat egy nyugodt kereskedőnél.

Autó vásárlása előtt mérlegelje a biztosítás költségeit. Ha finanszírozza az autót, akkor valószínűleg átfogó fedezetre lesz szüksége a felelősségvédelem mellett. Néhány autó szignifikánsan többet fizet a biztosításért, mint mások. Kerülje el a meglepetéseket, ha papíralap aláírása előtt kérjen árajánlatot a biztosítótól.

Mielőtt autóval vásárolna, tisztítsa meg az összes személyes tárgyat az autójából. Ha ezt egy dolgot elvégzi, akkor jelentős időt takaríthat meg a kereskedésben. Ez azt is biztosítja, hogy ne hagyjon hátra fontos dokumentumokat, például biztosítási papírokat. Semmi sem rosszabb, mint hazaérni és felismerni, hogy valamit hagyott az éppen forgalmazott autóban.

Íme egy ötlet, hogy az összes autóját vásárolja-e? Tudta, hogy valóban interneten is kereshet és vásárolhat autót? A legtöbb márkakereskedés olyan weboldalakkal rendelkezik, ahol a számítógép kényelme alapján vásárolhat. Nem kell foglalkoznia rámenős eladókkal, az időjárással, vagy akár tisztességes ruhák felvitelével.

Ha márkakereskedéssel jár a már meglévő információkkal, akkor segítséget nyújt a vásárláshoz. Szánjon időt a fent említett összes tipp megismerésére. Hamarosan rájön, hogy vezeti a kívánt autót. Akkor is fizetnie kell azokat a kifizetéseket, amelyeket minden hónapban megengedhet magának.