Könnyen használható tanácsok iphone javításhoz

Az autó rögzítése költséges lehet. Két nagy költsége van: az alkatrészek költsége és a gépkocsi szervizelésére szolgáló szerelő. Nem akarod, hogy ténylegesen pénzt tegyél, és saját maga javítsd meg. A következő cikk megtanítja, hogyan.

Ha valami nem világos, beszéljen először a szerelővel. Nem akarja, hogy meglepődjenek hozzáadott díjakkal, amikor várták.

Mindig tartson nyilvántartást az autó karbantartásáért, amit javított. Ha a későbbiekben több autója van, akkor ez a múltbeli rekord segít a szerelőnek a problémák diagnosztizálásában.

Figyeljen arra, hogy egy új iphone javítási emberrel kapcsolatban nincs-e nyilvánvaló "piros zászló". Ha a szerelő félrevezető értelemben beszél, vagy azt mondja, hogy ne aggódj a részletekért, akkor talán nem minden, amit akarsz. Úgy érzi, hogy bízhat bennük, ezért ne félj választani egy másikat.

 

Mindig gondolja át, hogyan javíthatja ki autója problémáit, mielőtt helyrehozná. Valószínűleg már tudja, hogy bizonyos mechanikák megtévesztik Önt az autójavításokról, hogy többet fizessenek.

Győződjön meg róla, hogy minden szerelő képes az adott járművön dolgozni. Ha nem bízik benne egy helyi szerelőben, keresse meg a kereskedést.

A hátsó lámpákon vagy a hátsó lámpákon lévő izzók cseréje sokkal olcsóbb, ha időt és pénzt keres. Bár az egyes járműveknél más, ez sokkal olcsóbb, ha ezt megteheti. Kérd meg valakit, akiben megbízhatsz, ha utasíthatod, hogyan oldja meg a problémákat.

Ügyeljen az autó ablaktörlő lapáira. Szükség esetén új szélvédőtörlőkre van szükség.

A javítások maguk is veszélyesek lehetnek. Mindig közel álljon hozzá, hogy segítsen, ha vészhelyzet van. Vásároljon csak a legmagasabb minőségű eszközöket, amelyek tartósak és nem törik meg könnyen. Ez különösen fontos a gumiabroncs cseréjéhez használt eszközök esetében. Az aljzatnak gond nélkül kell tartania az autót, miközben vásárolnia kell, hogy támogassa a járművet. A hidraulikus padlóaljzat és az emelőállványok az autó felemelése után használhatók.

Van néhány különböző osztályozás, amelyek meghatározzák az alkatrész minőségét. Az új alkatrészeket kizárólag a gyártó specifikációjának megfelelően állítják elő. A felújított vagy felújított részek visszaállítása. "Salvage" részeket használtak, és nincsenek változásai.

Ha kismértékű autóval kapcsolatos kérdése van, jó ötlet lehet, ha mégis megnézzük. A látszólag kicsi probléma nagy lehet, ha nem tartják be.

Ne hagyja, hogy egy szerelő beszéljen, hogy az autójának motorja elpirult, amikor nem kell. Ez egy költséges szolgáltatás, és nem szükséges, kivéve, ha már elhanyagolták a motorápolást.

Lehetséges, hogy visszahívási probléma merült fel, ha több ember ugyanazt a problémát jelzi. A gyártó díjmentesen kijavíthatja autóját.

Kövesse nyomon a gépkocsi egy harmonika mappájában lévő összes mechanikus bevételét. Rendezheti őket, de tetszik mindaddig, amíg tudja, hogy hol van. Ez különösen értékes, ha itt az ideje, hogy eladja az iphone javításait, hogy pénzt takarítson meg.

Ha azt szeretné kideríteni, hogy milyen problémák merülnek fel a járművével, akkor meg kell tanulnia néhány dolgot a kritikus összetevőiről. Előfordulhat, hogy feliratkozhat egy osztályra az iphone javításnál. Ezért jó ötlet, hogy problémákat keressünk, és ne kezeljék őket, mielőtt súlyosak lennének, így autója tovább segít.

Egyszer vagy egyszerre minden gépkocsit javítani kell. Ez nem jelenti azt, hogy mindig szereljen fel egy szerelőt a munkához. A javításokat megteheti, és megmentheti a pénzt. A következő alkalommal, amikor autós problémákat tapasztal, olvassa el ezt a cikket, hogy segítse Önt.